Prisjustering

Vi håper du har funnet en fin treningsrytme og at du finner glede og nytte i å trene hos oss. Vi er opptatt av å gi deg som medlem, og nye medlemmer, et godt og trygt tilbud innen trening, på et betjent fullsortementsenter. Og vi jobber kontinuerlig for å opprettholde og forbedre tilbudet.

Vi opplever alle en generell prisvekst i samfunnet, både i Norge og internasjonalt, og inflasjonen her til lands har de siste tre årene vært på et unormalt høyt nivå. Dette rammer også oss som drifter treningssenter. Mange av våre kostnader har øket betydelig de tre årene som er gått siden vi åpnet det nye senteret og da satte dagens priser.

Vi ser oss dessverre nødt til å øke våre priser på medlemskap, i tråd med annen økning generelt i samfunnet (KPI). (se prisoversikt her Måløy Treningssenter | Medlemskap (maloytrening.no) )

De nye prisene vil gjelde fra d.d. for nye medlemskap og fra 1. februar for løpende medlemskap. Har du bindingstid på medlemskapet ditt vil ny pris gjelde fra den datoen bindingstiden går ut.

Vi håper på forståelse for denne nødvendige prisjusteringen. Vi benytter samtidig anledningen til å takke for at du er medlem hos oss, og håper på lysere tider i 2024 uten krig, inflasjon, høye renter og kostnader.