VERDENS BESTE MEDLEMMER – Vi savner dere allerede!

Håper dere tar vare på dere selv og hverandre, og holder dere aktive – til tross for at treningen må foregå hjemme.

Som veldig mange andre lokale bedrifter, har Måløy Treningssenter nå en usikker og krevende tid i vente og det er veldig tomt her på senteret uten våre fantastiske medlemmer og ansatte.

Torsdag i forrige uke måtte alle treningssenter i Norge stenge dørene. Vi bidrar alle sammen i en nasjonal dugnad for å hindre og begrense spredning av Corona viruset. Dette har ført til at hverdagen vår er snudd på hodet men det er helt nødvendig! Foreløpig gjelder dette påbudet fram til 26. mars, men det er grunn til å tro at det blir forlenget.

For Måløy Treningssenter vil det være helt avgjørende å beholde medlemsmassen for å kunne opprettholde et godt treningstilbud til dere når vi kan åpne igjen. Nå er vi avhengig av dugnadsånden, for vi vil ikke klare dette alene.
Det er mange små bedrifter i samme situasjon så tenk lokalt og tenk langsiktig!

Vi forstår godt at mange har spørsmål om medlemskap og hva som skjer fremover. Vårt hovedfokus er å ivareta dere som medlemmer og våre ansatte på best mulig måte.

Vi har stor forståelse for at perioden vi er inne i kan skape usikkerhet om egen økonomi. Vi håper likevel at alle som har mulighet til det, lar medlemskapet løpe uten å sette det på pause eller si det opp.

Hele situasjonen er uoversiktlig og vi vil følge de anbefalinger og pålegg vi får. Vi vil fortløpende komme med mer informasjon til dere.

Dersom dere har spørsmål i tiden fremover, oppfordrer vi dere til å kontakte oss på: torill@maloytrening.no

Det er viktig at vi holder oss i aktivitet i denne perioden og vi vil gi dere øvelsestips og enkle treningsøkter som kan gjennomføres hjemme eller ute. Følg med på vår hjemmeside, på Facebook og Instagram.

Vi ønsker på forhånd å takke dere for forståelsen i en vanskelig tid!
Hold dere friske og ta vare på flokken deres.
Vi savner felleskapet på senteret, treningsgleden og de spreke medlemmene våre.

Hilsen alle oss på Måløy Treningssenter.